Visie ontwikkelen

Wilt u meer inzicht in de processen van uw organisatie? Waar moet u op letten als het gaat om veranderprocessen? Wat is uw visie en hoe innoveert u op de juiste wijze? Dit zijn complexe vragen waarop meerdere antwoorden mogelijk zijn. Onze multidisciplinaire aanpak geeft u de juiste handvatten om deze vragen te lijf te gaan.

Visie en innovatie maken het verschil
Hoe ontwikkelt u een inspirerende visie waarmee uw organisatie in de toekomst het verschil maakt? Dit blijft een lastige vraag. Visionair zijn vraagt om lef. U moet namelijk vanuit de wereld van nu kijken naar een wereld die er nog niet is. Waar staat uw bedrijf op de lange termijn? Een heldere visie zorgt ervoor dat u ook in de toekomst innovatief kunt zijn en kansen weet te grijpen.

Wat kunt u verwachten?

  • Wat is de missie van uw organisatie?
  • Waar wilt u over een aantal jaren staan?
  • Wat is uw visie of wat gaat uw visie worden?
  • Wat zijn de sterke punten van uw organisatie?
  • Wat ervaart u als zwakke punten van uw organisatie?
  • Het opnemen van ‘zachte doelstellingen’
  • Hoe borgt u deze kennis in uw organisatie?

Over de trainers

Ernst heeft 20 jaar ervaring als consultant bij aanbestedingen en heeft meer dan 100 accountmanagers getraind in tenderen. Ook is Ernst, vanuit zijn academische verandermanagement achtergrond, bij tientallen verandertrajecten betrokken geweest.

Ingrid heeft de afgelopen vier jaar vele bedrijven ondersteund bij het inschrijven op aanbestedingen. Zij was docent op de Rijksuniversiteit Groningen en gaf schrijftraining aan studenten, voordat ze zich geheel richtte op haar rol binnen Tenderbirds.

Jelle heeft zich gespecialiseerd in het borgen en overdracht van kennis in organisaties. Als historicus heeft hij meerdere malen de leergeschiedenismethodiek toegepast in diverse organisaties.

Copyright © Tenderbirds