Tendermanagement

Tijdens de training tendermanagement besteden we aandacht aan de interne en externe processen van aanbestedingen. Deze kunst verstaat Ernst Wallinga als geen ander. Hij is met zijn meer dan 20 jaar ervaring de persoon om (complexe) aanbestedingstrajecten goed te begeleiden.

Het kwalitatieve vraagstuk verschilt per aanbesteding maar vereist ten alle tijde een goede samenwerking tussen diverse afdelingen om goed te scoren. Bovendien moeten kansen en risico’s goed in kaart worden gebracht om gedegen beslissingen te kunnen nemen.

Leerdoelen van de tendermanagement training:

  • Tenderproces, intern en extern
  • Opstellen van EMVI-plannen
  • Scope en risicoanalyse in de tenderfase
  • Samenwerking met andere afdelingen

Over de trainers

Ernst heeft 20 jaar ervaring als consultant bij aanbestedingen en heeft meer dan 100 accountmanagers getraind in tenderen. Ook is Ernst, vanuit zijn academische verandermanagement achtergrond, bij tientallen verandertrajecten betrokken geweest.

Ingrid heeft de afgelopen vier jaar vele bedrijven ondersteund bij het inschrijven op aanbestedingen. Zij was docent op de Rijksuniversiteit Groningen en gaf schrijftraining aan studenten, voordat ze zich geheel richtte op haar rol binnen Tenderbirds.

Jelle heeft zich gespecialiseerd in het borgen en overdracht van kennis in organisaties. Als historicus heeft hij meerdere malen de leergeschiedenismethodiek toegepast in diverse organisaties.

Copyright © Tenderbirds