Schrijven

Tijdens onze trainingen is gebleken dat er een steeds grotere behoefte bestaat aan het leren schrijven van een winnende tekst. Aanbesteden is voor een aanzienlijk deel verkopen op papier. Dat betekent dat het cruciaal is om goed te kunnen schrijven en strategisch te kunnen formuleren. Het lijkt vaak zo eenvoudig, toch blijkt bij de gunning nogal eens dat er niet gewonnen is. Het schrijven van messcherpe teksten die in een keer ráák zijn is een hele kunst en te trainen! 

U leert om teksten te structureren en SMART te schrijven. We gaan ook in op meegebrachte casuïstiek, dus dit is de kans om, naast het leren van nieuwe vaardigheden, al geschreven teksten te laten beoordelen.  


Over de trainers

Ernst heeft 20 jaar ervaring als consultant bij aanbestedingen en heeft meer dan 100 accountmanagers getraind in tenderen. Ook is Ernst, vanuit zijn academische verandermanagement achtergrond, bij tientallen verandertrajecten betrokken geweest.

Ingrid heeft de afgelopen vier jaar vele bedrijven ondersteund bij het inschrijven op aanbestedingen. Zij was docent op de Rijksuniversiteit Groningen en gaf schrijftraining aan studenten, voordat ze zich geheel richtte op haar rol binnen Tenderbirds.

Jelle heeft zich gespecialiseerd in het borgen en overdracht van kennis in organisaties. Als historicus heeft hij meerdere malen de leergeschiedenismethodiek toegepast in diverse organisaties.

Copyright © Tenderbirds