Maak kennis met ons team

Tot het uiterste gedreven!
ernst

Ernst Wallinga

Als Ernst binnenkomt voelen de meeste mensen het al: deze man heeft energie! Met zijn intelligentie, bak aan ervaring en creatieve denkwijze zal hij zelfs bij de meest heilige huisjes vraagtekens zetten. Geen overbodige luxe bij aanbestedingen! In zijn vrije tijd is Ernst fanatiek liefhebber van basketbal en met zijn Berner Senner is hij een grote (!) hondenliefhebber.
Ingrid de Boer

Ingrid de Boer

Door een analytisch vermogen te combineren met een kritische blik, kijkt Ingrid net even verder. Ze zet abstracte analyses en vraagstukken met ogenschijnlijke eenvoud om naar pakkende concrete teksten. In haar vrije tijd hangt Ingrid aan de klimwand, (wild)kampeert ze graag of ze is bij een concert te vinden.

Jan Bosveld

Jan zijn klantgerichte houding koppelt hij aan creativiteit om samen met opdrachtgevers tot een succesvolle inschrijving te komen. Hij gaat hierbij kritische vragen niet uit de weg en hij zet zijn 25 jaar commerciële ervaring graag in. Als Jan niet met aanbestedingen bezig is, dan is hij terug te vinden in de keuken of geniet hij van een mooie tocht in zijn cabrio of op de fiets.
miguel wallinga

Miguel Wallinga

Zonder vorm geen functie. Miguel is onze vormgever en zorgt ervoor dat inschrijvingen er mooier uit komen te zien. De bijzondere combinatie van gevoel voor esthetiek met cijfermatig inzicht maakt dat hij complexe teksten kan vertalen naar een beeld dat meer zegt dan 1000 woorden. Hij werkt voor ons vanuit Studio Shiba.
Copyright © Tenderbirds